SOHO Olomoučtí Kohouti - SHK Lapp Zlín

...

Po vydařeném sobotním zápase jsme se v neděli po změně pořadatelského týmu utkali a týmem Zlína na domácím ledě. Zlín je několikanásobným vítězem naší ligy a proto jsme věděli, že utkání bude velmi těžké.

Od začátku jsme se snažili hrát defenzivněji a nedávat zlínským hráčům šanci se gólově prosadit. To se nám celkem dařilo i díky skvělým zákrokům Michala Černocha v naší brance- Bohužel těsně před koncem první třetiny Zlín udeřil a šel díky Marianu Ligdovi do vedení 1:0.

Po přestávce byli znovu zlínští aktivnější a velmi rychle se znovu prosadili a Martin Joppa zvýšil na 2:0. Pak se ale kapitánovi podařil únik za zlínskou obanu, ale bohužel hostujícího brankáře neprostřelil. Zbytek druhé třetiny se hrálo bez zásadních šancí na obou stranách a skóre se neměnilo.

Po začátku třetí třetiny ujeli za zlínskou obranu Radim Mikuš, který přihrál Radku Jedličkovi a ten už mířil přesně a snížil na 2:1. Bohužel za nedlouho jsme nepohlídali zlínské hráče a ti opět udeřili a Zdeněk Hábl zvýšil na 3:1. Tento gól nás rozhodil a hned po buly se zlínští opět dostali před naši bránu a Martin Joppa mířil přesně a změnil skóre na 4:1. Chvíli před koncem třetiny se gólově prosadil Radim Mikuš a snížil na 4:2. I přes velkou snahu se nám už do konce skóre změnit nepovedlo.

I přes to, že jsme prohráli, naši hráči předvedli úctyhodný výkon a na ledě nechali vše ze svých sil a pro zlínské hráče to nebyl tak jednoduchý zápas, jak očekávali.