Jedenácté kolo ligy 2023/2024

...

Východočeši v tabulce pilně stíhají vedoucí Sharks a po skalpu Hanáků se na soupeře díky jeho zaváhání bodově dotáhli. Kohouti naopak zůstali na čtvrtém místě.

V utkání začal nejaktivněji Pavel Kubeš, který sice napoprvé na Černocha nevyzrál, ale na druhý pokus už otevřel skóre. Vzápětí se však radovali také Hanáci, z předbrankového prostoru se totiž trefil Radek Jedlička. I tak patřilo poslední slovo domácím, Frank Rennhack využil chvilky volného prostoru nekompromisní. Zkraje prostředního dějství předvedli Mustangové pohlednou kombinaci až do prázdné branky, kam zakončoval Pavel Doležal. Další trefu navíc přidal na zadní tyči číhající Bernard Hering, a tak se domácí dostali do pohodlnějšího vedení.

V poslední periodě se však strhla přestřelka. Na snížení Davida Buriánka sice zareagoval Pavel Kubeš, ale hned poté se znovu radovali Hanáci, a to díky Radku Jedličkovi. Východočeši si ale nenechali uniknout svůj náskok a Frank Rennhack s Bernardem Heringem dalšími zásahy potvrdili vítězství domácích.

Branky a nahrávky: 7. Kubeš (Hering, Doležal), 14. Rennhack (Doležal, Kubeš), 17. Doležal (Kubeš, Rennhack), 24. Hering (Michalec, Kubeš), 38. Kubeš (Kořínek, Boček), 42. Rennhack, 44. Hering (Rennhack) – 8. Jedlička, 33. Buriánek (Jedlička), 41. Jedlička (Večerek)